mandag den 19. marts 2018

Mandag d. 19. marts 2018

Idag havde vi sidste skolegruppedag. Vi havde kun 9 skolebørn, da andre var syge, holdt fri eller bare var fraværende.
Vi fortsatte med vores emne om følelser og idag havde vi fokus på hvad der gør os ked af det. I en opgave skulle de tegne hvad der gjorde dem ked af det.
Derefter delte vi børnene i to grupper hvor vi legede "Den gode stol" og 1 voksen var tilknyttet hver gruppe. Her skulle hvert barn sidde i midten og de andre skulle sige, hvad dette barn er god til.
Efter frikvarter lavede børnene nogle opgaver om tal og bogstaver og kunne selv vælge hvilke opgaver de ville lave og hvor mange.
Derefter legede vi en aktivitet hvor en bold blev kastet til hvert barn som skulle fortælle de andre hvad der gjorde dem ked af det. Bolden gik på skift og barnet skulle fortælle. Det var de gode til.

Da det jo var sidste skolegruppedag satte vi os og hvert barn skulle højt fortælle, hvad de synes der var det bedste i skolegruppen og det var alt fra at lære tal, rim og remser, frikvarter, bogstaver, aktiviteter osv. Derefter skulle de nævne en ting de har lært i skolegruppen. Det var en hyggelig snak at slutte af med. Tak for lån af søde, dejlige og aktive børn. De er meget klar til mere læring og udfordringer.

De yngste blækker legede med girafferne

Vi skal ikke på tur imorgen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar